Сьогодні, близько 7-ї, інспектори поліції помітили водія вантажівки DAF, який не надав перевагу в русі транспортним засобам, що рухалися у супроводі спецтранспорту та спробував здійснити рух в колоні.

Патрульні зупинили автомобіль та, спілкуючись з водієм, виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду виявився позитивним, прилад Драгер зафіксував 0.39 проміле алкоголю в крові громадянина.

Патрульні склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 3 ст. 122 (Ненадання переваги в русі транспортним засобам аварійно-рятувальних служб, швидкої медичної допомоги, пожежної охорони, поліції, що рухаються з увімкненими спеціальними світловими або звуковими сигнальними пристроями) КУпАП.

Нагадуємо, за ненадання переваги в русі транспортним засобам аварійно-рятувальних служб, швидкої медичної допомоги, пожежної охорони, поліції, що рухаються з увімкненими спеціальними світловими або звуковими сигнальними пристроями передбачена відповідальність у вигляді штрафу на суму 680 гривень.