Днями заступник начальника відділу чергової служби Анатолій Кіт зустрівся зі студентами юридичного факультету, щоб розповісти їм про особливості служби в патрульній поліції.

Поліцейський розповів молоді, що до штату працівників патрульної поліції входять не лише екіпажі, які несуть службу в місті та області, а ще ціла система відділів та секторів, які забезпечують їхню роботу.

Детальніше лектор зосередив увагу на особливості роботи чергової служби, працівники, якої завжди залишаються непоміченими. Вони організовують роботу екіпажів, стежать за опрацюванням викликів, слідкують за законністю та правопорядком, і як тільки виникає потреба в допомозі поліції, негайно зорієнтовують екіпаж на місце події. Попри ймовірні загрози та небезпеки, повідомлення про повітряну тривогу — чергова служба завжди залишається на зв’язку.

Студенти ставили чимало запитань, на які Анатолій Володимирович охоче давав відповіді. І хоч заняття перервало оголошення про повітряну тривогу, присутні, перемістившись до бомбосховища, продовжили свою цікаву бесіду про особливості служби в патрульній поліції. Зустріч пройшла надзвичайно пізнавально та цікаво.

Патрульні поліцейські завжди готові долучитися до правового виховання молоді, розповісти їм про особливості майбутньої професії та про багатовекторність роботи всіх підрозділів патрульної поліції.