22 жовтня збірна Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області долучилася до благодійного турніру з мініфутбол на підтримку Збройних Сил України.

Захід відбувся за сприяння Української асоціації футболу, Тернопільської обласної асоціації футболу та Тернопільської міської ради.

На футбольному майданчику зустрілись вісім команд: представники ГУ ДСНС України у Тернопільській області, ГУ Національної поліції в Тернопільській області, Патрульної поліції Тернопільської області, Поліції охорони м. Тернопіль, Тернопільської обласної прокуратури, Тернопільської обласної ради, УСБУ в Тернопільській області та Національної дистриб’юторської компанії SAVServise в Івано-Франківській області.

Усі кошти зібрані впродовж турніру будуть використані на придбання автомобіля для підрозділу Тернопільської військової частини, рота контрдиверсійної розвідки якої виконує завдання в зоні бойових дій. Позашляховик дозволить підрозділу більш ефективно виконувати бойові завдання задля нашої з Вами перемоги!
#ДСНС_Тернопіль #служба_порятунку #rescuers #ДСНС #рятувальники #football