На Ютюбі з’явився новий кліп на пісню з репертуару відомого тернопільського співка Віктора Павліка «Я схожу с ума». Її разом з Павліком виконує самопроголошений «апостол», засновник однієї з найбільших релігійних сектантських організацій України – Духовного центру «Відродження» Володимир Мунтян.

Кліп опублікований 15 жовтня 2022 року. У той час, коли більшість українських співаків після повномасштабного вторгнення рашистів на територію України відмовилися від російськомовного репертуару, тернопільський «Шикидим» вирішив заспівати російською. Що цікаво, наш земляк з Теребовлі намагається позиціонувати себе патріотом і виступає перед воїнами ЗСУ, і ось тут маємо такий дивний дуетта ще й з російськомовним репертуаром.

Як повідомляє Т1, чимало людей звинувачують Володимира Мунтяна у фінансових махінаціях, погрозах, побоях та зґвалтуваннях, в 2020 році зареєстровані кримінальні провадження. А Українська Церква Християн Віри Євангельської виключила Мунтяна зі своїх членів за зміну вчення у харизматичний бік та непослух.

Джерело: Тижневик “Номер один”