Миколаїв, Енергодар, Маріуполь, Херсон, Харків, Нікополь, Ізюм, Бердянськ, Очаків, Запоріжжя, Краматорськ, Лисичанськ, Токмак, Мар’їнка, Макіївка, Марганець, Рубіжне, Нова Каховка, Селідове, Мелітополь, Покровськь, Каланчак, Сєвєродонецьк, Торецьк, Марганець, Бахмут, Балаклія, Борова, Часів Яр, Оленівка, Зелений Гай.

Це довгий і, далеко, не повний перелік міст, містечок, сіл України, звідки приїхали люди до Тернополя, аби перечекати війну в безпечнішому місці.

Пані Олена з Енергодара – одна з тих, кому вдалося вирватися з окупації разом з дітьми. Жінка розповідає, що розплакалася від щастя, коли вперше побачила українських захисників після втечі з захоплених росіянами територій. Зараз Олена облаштовує життя в Тернополі, працює фітнес-тренером.

Аби підтримати сім’ї внутрішньо переміщених осіб, представники громадської організації “Жінки в Україні” передали їм продуктові пакунки та засоби гігієни. Завдяки підтримці партнерів, волонтерам вдалося охопити в проєкті 180 жінок.

Благодійну допомогу було надано в межах ініціативи «Shelter Ukraine», що реалізується завдяки SILab Ukraine та ChildFund Deutschland та Aktionsbündnis Katastrophenhilfe. Мета проєкту — допомога внутрішньо переміщеним українцям, що постраждали від війни.

Покликання на сторінки:

SILab Ukraine — https://www.facebook.com/silab.ukraine
VPLYV — https://www.facebook.com/vplyvfund
Teple Misto — https://www.facebook.com/warmifua
Teple Misto — https://www.instagram.com/teple_misto/
ChildFund Deutschland – https://www.facebook.com/ChildFundDeutschland