У 4-му турі першої ліги чемпіонату України футбольна команда «Нива» з Тернополя приймала житомирське «Полісся» і задовольнилася нічиєю – 0:0.

Матч був особливим для наставника тернополян Сергія Задорожного, котрий, після відставники попереднього головного тренера «Ниви» Андрія Купцова, обійняв його посаду, щоправда з додатком виконувач обов’язків. Новому-старому коучу «Ниви» (пан Сергій свого часу вже працював у «Ниві» на посаді головного тренера) не вдалося у дебютному поєдинку святкувати перемогу, хоча початок матчу був за тернополянами. Вже в дебюті фланговий півзахисник тернополян Ігор Гатала поцілив у поперечину. Гості особливо нічим не здивували. Найнебезпечнішим моментом з їх боку був епізод у другому таймі, коли удар головою з близької відстані завдав їхній досвідчений форвард Пилип Бутківський – у цьому епізоді у красивому стрибку ліквідував небезпеку кіпер «Ниви» та її капітан Максим Механів.

Після чотирьох зіграних поєдинків у тернопільської «Ниви» стало в активі два набраних очка і вона й далі перебуває у нижній частині турнірної таблиці команд першої ліги.

Джерело: Тижневик “Номер один”