Через різке зростання вартості доларів, на ринку лишилася невелика кількість сучасних мобільних телефонів, які можна придбати за невеликою ціною. Компанія Realme дивує своїх прихильників. Саме тому, вона виготовила ультра бюджетний смартфон realme c11 2 32. Це один з найпростіших сучасних мобільних телефонів.

Переваги використання Realme c11

Серед основних характеристик пристойний дисплей, з хорошою розподільчою здатністю. Це дозволяє передивлятися відео, а також спілкуватися у різноманітних відео месенджерах.

Технічні характеристики пристрою:

  • Крім того, є досить непогана фронтальна камера, яка розрахована на 5 Мп. Основна камера на 13 Мп.
  • Цей бюджетник має приємний та скромний дизайн, без прикрас. Додає практичності пластиковий матовий корпус. Звичайно, смартфон важко назвати дорогим, але на свою вартість він досить пристойний.
  • Блок з камерами розташований не посередині, а збоку. Що стосуються слота для карток, то в нього можна встановити дві невеликі сім-карти, а також micro-SD, що значно спрощує користування пристроєм. Смартфон зараз виготовляється у двох відтінках сірого та м’ятно-зеленого.
  • Діагональ 6,5 дюймів, а ширина рамок невелика, та складає 3,5 мм. Екран займає майже 90% передньої поверхні. Пристрій не погано пристосовується при відображенні відео та фото, залежно від освітлення. Звичайно, очікувати від цього пристрою надзвичайних характеристик не варто.

Чи варто купувати Realme c11 молоді?

Це чудовий апарат, який може використовуватися школярами або діловими людьми, що цінують практичність та невисоку ціну. Це чудовий варіант, який не шкода загубити через невисоку вартість. Проте це зовсім не означає, що телефон відрізняється поганою якістю. Насправді це не так. Під час фотографування є режим портретного знімання та велика кількість різних варіантів зйомок. Можна робити фотографії навіть вночі.

Через невелику кількість вбудованої пам’яті, можна доповнити смартфон достатньою кількістю додатків. Якісь потужні ігри, зі складною анімацією, на такому телефоні відображатися будуть погано. Все це пов’язано з характеристиками екрану та процесору. Проте це пристрій не створений для геймерів. Основне завдання – це забезпечити користувачеві мобільний зв’язок, а також наявність різноманітних месенджерів, що спрощують та покращують життя. Це чудовий вибір серед людей, які більшість часу проводять не в мобільному телефоні, а працюють, або є прихильниками здорового способу життя. Пристрій стане чудовим вибором для літніх людей, які ніколи не користувалися сенсорним телефоном.