27 квітня 2022 року о 14:30 за допомогою веб-сервісу Zoom, відбувся захист курсових досліджень з курсу «Методика музичного виховання» керівник –  кандидат педагогічних наук, доцент Ороновська Лариса Дмитрівна,  студентів 4 курсу факультету мистецтв Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка за спеціальністю 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво).
Кожен з студентів продемонстрував свою тему наукової роботи і відповів на запитання наукового керівника і своїх колег. Було представлено багато цікавих тем. Наприклад: «Особливості використання музичних композицій гурту «KALUSH» у навчально-виховній роботі з школярами» Юлії Мелінишин, «Особливості методики навчання гри на фортепіано учнів школи мистецтв в умова дистанційного навчання» Ірини Бобко, «Гімн Організації Українських Націоналістів як фундамент формування національної ідентичності сучасних школярів» Юлії Михайлюк та багато інших.

Окрім того, що здобувачі-бакалаври захищали свої наукові роботи, вони також спілкувалися про болючі події сьогодення і ділилися словами підтримки та турботи. Загалом, онлайн-захист пройшов у невимушеній та  дружній атмосфері. Щира подяка керівнику Ороновській Ларисі Дмитрівні за підтримку, допомогу в ході написання курсових робіт і розуміння, а також за підняття бойового та патріотичного духу.

 

Юлія Михайлюк