Благодійний фонд Сергія Притули у кінці березня придбав два багі для потреб військових. Назвали їх «Петлюра» і «Коновалець». Перший пішов служити у 72-гу окрему механізовану бригаду імені Чорних Запорожців, другий – у 93-тю окрему механізована бригаду «Холодний Яр».

– І «чорні запорожці», і «холодноярці» протестували апарати у самих, що не є, бойових умовах. Дали зворотній зв‘язок, сказали, що багі – вогонь! Ну і потім діло техніки: прокоментував фінал Євробачення у «Твітері», люди за час ефіру накидали грошей і ми замовили у виробника ще 10 багі! Що найприємніше, так це те, що нам не доводиться купувати їх закордоном, а гроші працюють тут, в Україні, на Буковині. Куди сьогодні і приїхав, познайомитись із виробником особисто і подивитись на виробничі процеси. Дякую Володимир Садик і його родині за невтомну працю, яка допомагає нищити ворога!, – зазначив Сергій Притула.

Нагадаємо, відомий український ведучий та волонтер Сергій Притула погодився коментувати фінал Євробачення-2022 онлайн лише за умови, якщо за час стримування йому надонатять мільйон гривень для допомоги ЗСУ. Як виявилося, волонтеру зі Збаража вдалося зібрати набагато більшу суму. На своїй сторінці у Twitter на наступний день після Євробачення він повідомив, що зібрав 5,5(!) млн гривень.

Джерело: Тижневик “Номер один”