Голова Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш під час зустрічі з віце-президентом Українського національного комітету Міжнародної торгової палати (ICC Ukraine) Тарасом Демкурою обговорили актуальну ситуацію в області, основні запити від підприємців, які обрали Тернопільщину для місця релокації, плани на найближчий місяць.

– У тому числі обговорили відкриття найближчим часом будівельного молу (що на Бережанській), який має стати магнітом для розвитку будівельного бізнесу в регіоні та Україні в цілому. Це буде площадка 2 га, де кожен представник будівельної галузі може представити найкращі рішення – від зразків будівництва модульних, каркасних, СІП-панельних будиночків для переселенців і не тільки, до будівництва цілих житлових комплексів-нам потрібно активно наповнювати бюджет підприємницькою діяльністю, – зазначив Тарас Демкура.

Крім того, регіональний представник Міжнародної торгової палати мав можливість презентувати голові ОВА консолідатор, який дасть можливість виходу українським виробникам на світовий ринок через ресурси Міжнародної торгової палати і не тільки.

Для себе сьогодні я остаточно зрозумів важливий момент, на якому наголошують психологи. Я не витрачаю час на листання сторінок в різних чатах, не переглядаю годинами інтерв‘ю на ютубі, не сиджу в новинних стрічках-тим я підриваю свою боєздатність і витрачаю дорогоцінний  час, який можна було інвестувати  в перемогу!

Разом з розробкою та втіленням довгострокових планів розвитку (як ми до цього звикли) підприємці сьогодні мають паралельно вибудовувати та втілювати короткострокові плани. Чим ми зараз можемо допомогти для перемоги? Працювати за можливості у сфері своєї компетенції довоєнного життя. Ми повинні бути стійкими, розумними, цілеспрямованими, результативними громадянами, що можуть приймати складні і нестандартні рішення. Це допомагає економіці Україні. Це допомагає передовій. Це допомагає підприємцю уберегтися від “вигоряння” та розуміти свою відповідальність за майбутнє країни, – підсумував Тарас Демкура.

Джерело: Тижневик “Номер один”