У Тернопільській області громадянами російської федерації зареєстровано два комерційних підприємства, які займаються оптовим та роздрібним продажем різноманітного пального.

У селі Круголець, колишнього Шумського, а нині Кременецького району громадянка Росії Маргарита Суворова-Головніна, яка проживає у Києві, у лютому 2019 року зареєструвала приватне підприємство «Економ-Автогаз». Особисто росіянка вклала в нього 4 мільйони гривень (саме таким є його статутний капітал). Жінка є в ньому власником і директором. Основний вид діяльності ПП «Економ-Автогаз» – роздрібна торгівля пальним.

А громадяни РФ Борис Куліков та Павло Макеєв, які проживають у столиці Росії – Москві, є засновниками спільного підприємства «Рамбурс», яке за своїм основним видом діяльності займається оптовою торгівлею твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами. У цієї компанії, окрім росіян, є ще три засновники – громадяни України. Статутний капітал «Рамбурса» скромних 5 тисяч гривень, двоє громадяни РФ мають по 25 відсотків власності підприємства. На українському ринку дане СП працює 25 років. Зареєстровано воно у Тернополі на вулиці Крушельницькій.

Джерело: Тижневик “Номер один”