Центр післядипломної освіти Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка презентував нову освітню програму. 24 березня 2022 року розпочалося навчання за програмою курсу «Сучасна практична та комп’ютерна психологічна діагностика. Психосоматика у практиці надання психологічної допомоги».
Програма спрямована на підвищення кваліфікації психологів, практичних психологів закладів дошкільної, середньої, професійно-технічної та вищої освіти, соціальних служб, державних установ та громадських організацій.

Впродовж двох тижнів навчання слухачі будуть мати можливість ознайомитися з сучасними психодіагностичними підходами в дослідженні особистості, проаналізувати особливості застосування комп’ютерних психодіагностичних методик, навчитися цифровізувати психологічні тести та організовувати психологічне дослідження з використанням Google-форм.

Також учасники навчальної програми проаналізуютьи сучасні погляди на психосоматику, моделі поведінки, які породжують хвороби, переживання емоційних станів при психосоматичних захворюваннях, розглянуть основні психотерапевтичні підходи у психосоматиці.

Джерело: oblast-te