У Буцнівській ЗОШ І-ІІІ ст., що у Великоберезовицькій громаді, відкрили оновлену їдальню для школярів. Приміщення харчоблоку відреконструювали за сучасними нормами НАССР, а готову їжу для школярів доставляє кейтерингова компанія.

У їдальні безкоштовно харчується 31 школяр початкових класів та 11 дітей, які належать до пільгових категорій. Усі інші учні – за бажанням та за власні кошти.

Оновлення шкільної їдальні відбулося за ініціативи директора школи, підтримки селищної ради та депутатів.

– Від здорового харчування дітей залежить здоров’я нашої нації. Тому цьому питанню ми приділяємо особливу увагу. На сесії ухвалено рішення і виділено кошти на безкоштовне харчування учнів початкової школи, а також дітей пільгових категорій у всіх селах громади. Окрім цього, значна увага приділятиметься якості продуктів, –  розповів Великоберезовицький селищний голова Андрій Галайко.

Протягом вересня-грудня 2021 року в приміщенні їдальні виконали ремонтні роботи, провели водогін та каналізацію, реконструювали освітлення, встановили плитку на стінах і підлозі. Також придбали марміт для підігріву страв, нові умивальники й сушки для рук.

Загалом у навчальному закладі освіту здобувають 107 учнів.

Джерело: Тижневик “Номер один”