Тернопільська територіальна організація політичної партії «Європейська солідарність» звернулася до виборчої комісії щодо відкликання депутата Бережанської міської ради Сергія Біленького. Про це «Номер один» особисто повідомив Сергій Борисович.

Сергій Біленький у міськраду пройшов за списками «Європейської солідарності», однак згодом змінив партію на ВО «Батьківщина» і нині в міській раді входить до фракції цієї політсили.

Бережанською міською територіальною виборчою комісією отримано повідомлення від Тернопільської територіальної організації політичної партії «Європейська солідарність» «Про внесення пропозиції щодо відкликання депутата місцевої ради за народною ініціативою місцевою організацією політичної партії». Рішенням конференції територіальної організації партії внесено на розгляд З’їзду політичної партії «Європейська солідарність» пропозицію щодо відкликання депутата Бережанської міської ради Сергія Біленького.

Сергій Біленький у Бережанській міській раді входить до постійної комісії з питань архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Джерело: Тижневик “Номер один”