У четвер, 27 січня, у приміщенні Асоціації футболу Тернопільщини (м. Тернопіль, вул. Князя Острозького, 14, каб. 506) о 16.00 розпочнеться нарада з приводу організації футбольних змагань на Тернопільщині 2022 року.

Серед іншого на зібранні футбольного активу краю розглядатиметься питання проведення зимової першості Тернопільської області на футбольному полі зі штучним покриттям. Старт зимової першості орієнтовно планується на середину лютого.

На нараду запрошуються представники команд, які брали участь у чемпіонаті Тернопільської області 2021 року, так і нових колективів, які планують у новому сезоні заявитися на змагання обласного рівня.

Варто нагадати, що подібні зимові чемпіонати востаннє проводили ще років 30 тому. Якщо змагання приживеться, то тернопільським командам не доведеться долати сотні кілометрів, витрачати щонайменше під дня і нести значні фінансові втрати, щоби взяти участь у спарингах чи турнірах в інших областях (Львів, Івано-Франківськ, Хмельницький), а буде можливість проводити їх на своїй території.

Джерело: Тижневик “Номер один”