Допомоги небайдужих людей потребує одина Надії Бригадир (Романишин) з Гусятина, що на Тернопіллі. Напередодні нового року пожежа охопила їхнє помешкання, де вони жили з трирічною донечкою.

Вогонь у житловому будинку спалахнув 27 грудня. На щастя, ніхто не постраждав. Однак у приміщенні наразі жити неможливо. Тож на відновлення потрібні великі гроші.

“Пошкоджено значну частину майна, стеля, дах. Щоб житло привести до такого стану, щоб там можна було жити з маленькою дитиною, потрібні чималі кошти. Потрібна допомога – постільна білизна, покривала, подушки, дитячий одяг на дівчинку до 3-ох років, доріжки, будівельні матеріали для відновлення стін, стелі, даху. Будь-яка Ваша допомога буде безцінною. Я також завжди допомагаю людям, коли бачу якісь оголошення в Інтернеті. Надіюся, тепер і мені допоможуть”, – пише у Фейсбуці Надія Бригадир (Романишин).

Гроші родині можна перерахувати на банківську картку. Реквізити для допомоги: Карта ПриватБанк – 5168 7451 1082 8164 на ім’я Романишин(Бригадир) Надія Олександрівна.

Також можна зв’язатися із пані Надією за номером телефону: 066 929 38 76.

Не будьмо байдужі, адже добро завжди повертається сторицею!

Джерело: TeNews