11 січня 2022 року в Козівській районній філії Тернопільського обласного центру зайнятості відбувся семінар для військовослужбовців та ветеранів АТО/ООС.

Спеціалісти Відділу в Тернопільській області Міністерства у справах ветеранів України Ірина Скасків та Христина Феціца розповіли про роботу відділу, співпрацю з об’єднаними територіальними громадами у напрямку допомоги та підтримки воїнів АТО. Вони також повідомили про можливість професійного навчання у Західноукраїнському національному університеті, проходження тренінгів та вебінарів на різноманітну тематику, отримання психологічної підтримки, сприяння в оздоровленні та відпочинку, інших видах послуг.

Про соціальні пільги та гарантії, роботу відділення соціальної роботи та організації надання адресної натуральної та грошової допомоги КО «Центр надання соціальних послуг Козівської селищної ради» розказали Оксана Марцишин та Мар’яна Михайлишин.

Головний юрист відділу «Козівське бюро правової допомоги» Оксана Пекар акцентувала увагу присутніх на тому, які документи потрібні для того, щоб звернутись у бюро на призначення представника у судових засіданнях, роз’яснила механізм отримання щорічної разової грошової допомоги до 5 травня, особливості отримання компенсації щодо невикористаних відпусток.

Крім цього, безробітні дізналися про послуги служби зайнятості та гарантії у сфері праці.