У героїв різдвяного вертепу на один день перевтілилися представники Юнацького корпусу поліції «Бережанські шерифи». З гучною колядкою і щирою вірою у те, що зібрані кошти допоможуть у добрій справі, вони відвідали місцеві органи державної влади, підприємства та організації Бережанської громади.

Благодійну ініціативу креативних хлопців та дівчат підтримали працівники ювенальної превенції та Бережанської міської ради. Учасники вертепу виконували колядки, віншували, бажаючи кожному здійснення мрій та сподівань.

«Ми організували вертеп для того, щоб передати кожному дух Різдва та підтримати наші українські традиції», – зазначає командир групи Юнацького корпусу поліції «Бережанські шерифи» Аліна Цьолка.

Юні помічники поліцейських намагалися створити святкову атмосферу та подарувати бережанцям різдвяний настрій. Зібрані кошти за коляду бережанські шерифи планують передати на благодійність.

Це вже не перша акція, яку організовують представники Юнацького корпусу поліції. Напередодні новорічних свят вони об’єдналися для допомоги пацієнтам бережанської лікарні, придбавши для них інгалятори та електронні термометри.

«Юнацький корпус поліції «Бережанські шерифи» був сформований у жовтні минулого року. До його складу входять юнаки та дівчата з різних навчальних закладів Бережан. Мета об’єднання – виховати молодь в дусі патріотизму, поваги до закону, а також сприяння їм у вступі до лав поліції», – розповідає інспектор сектору ювенальної превенції Тернопільського районного управління поліції Ростислав Степанчак.

«Бережанські шерифи» впевнені, що творити добрі справи легко, коли є підтримка і бажання.