В селі Ценів Козівської громади відбулося громадське обговорення щодо кандидатури старости Ценівського старостинського округу.

⠀⠀⠀
Голова організаційного комітету щодо обговорення в даному окрузі, заступник селищного голови Роман Солтис, ознайомив учасників із основними пунктами нормативних документів, які регулюють процедуру обговорення. Він зазначив, що обговорення проходитиме у два етапи – визначення рівня підтримки запропонованої кандидатури та громадські слухання.
⠀⠀⠀
На посаду старости Ценівського старостинського округу Козівським селищним головою запропоновано кандидатуру Ігора Коваля.
⠀⠀⠀
Членами оргкомітету проведено письмове опитування шляхом заповнення підписних листів, щодо підтримки кандидатури Ігора Коваля у селах Ценів, Вибудів, Вимислівка. За результатами опитування, 295 осіб підтримали висунуту кандидатуру, що складає більше 20% від кількості жителів в даному окрузі (1337).
⠀⠀⠀
Процес затвердження кандидатури старости Ценівського старостинського округу відбудеться на черговому сесійному засіданні.