У рамках стратегії автоматизації Укрпошти до кінця 2022 року заплановано надавати банківські та цифрові послуги у всіх населених пунктах України: там, де понад 1200 жителів відбудеться автоматизація відділень пошти, а там, де менше 1200 жителів — діятимуть пересувні поштові відділення.

Пересувне відділення – це повноцінне поштове відділення, яке приїжджає до домівки користувача у складі трьох осіб: листоноша, начальник та водій-супроводжувач. Вони доставляють ліки, періодику й посилки, приймають оплату за комунальні платежі, приймають та виплачують перекази тощо. Отож, зараз є реальні шанси поповнити ряди дружної команди Укрпошти вже сьогодні чи потрапити в кадровий резерв на майбутнє.
Тернопільська дирекція акціонерного товариства “Укрпошта” цьогоріч за сприяння Тернопільської обласної служби зайнятості шукала працівників на 128 вакансій.
На 8 жовтня 2021 року в товаристві є 45 актуальних вакансій: листоноша (поштар), начальник відділення зв’язку, водій автотранспортних засобів, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Зарплата цих працівників до 8500 гривень.
За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільської обласної служби зайнятості.