Важливий етап кожної кар’єри – перехід на нове місце роботи. Це не трагічна ситуація, а лише новий виток в житті, початок нової діяльності. Перш за все буде потрібна нова робота Тернопіль — велике місто, де можна легко знайти підхожу вакансію за допомогою сервісу OLX Робота. Тут кожен зможе працевлаштуватися, незалежно від спеціальності.

Коли прийшла пора звільнятися?

Існує дуже багато причин, через які варто перейти до таких радикальних та рішучих дій:

  • відсутність власного розвитку;
  • криза, яка затягнулася надовго;
  • взаємовідносини стали неможливими;
  • робота дуже виснажує і т. д.

Не варто очікувати апогею ситуації або чекати нервового зриву – пора звільнятися. 

Якщо хочуть утримати

Перш за все потрібно в чіткій формі донести начальству про свої наміри. Варто вибрати для цього спокійну обстановку, а при розмові з керівником не підвищувати голос та по можливості уникати частки «не» (не підходить, не влаштовує, не хочу).

Досить часто у керівника немає гідної кандидатури для заміни. Тому він може попросити залишитися. Керівник може пообіцяти підвищення посади, збільшення заробітної плати та інші мотивації. Варто пам’ятати, що такими діями він лише тимчасово затримує працівника, щоб через кілька місяців звільнити.

Нове місце – новий старт

Головне на новому місці – не робити старих помилок. В новому колективі ніхто не знає недоліків працівника, тому спочатку слід проаналізувати проблеми, які заважали на попередньому місці, та не повторювати їх.