Для Володимира Кушнаренка з міста Кременець, що на Тернопільщині, все життя виявилося боротьбою за життя. Попри біль, хворобу і страждання він проявляв характер і до останнього подиху мріяв про одужання. Та сьогодні його серце навіки зупинилося.

Володимиру мало б виповнитися 23, однак страшна недуга несподівано зупинила його життєвий шлях.

«Закінчилися страждання та біль… Вова 1998 року народження. Перебував у важкому стані у реанімації м. Луцька. З 6-ти років боровся з онкологією. Було проведено ряд складних операцій… Вічна пам’ять, царство небесне. Рідним щирі співчуття...», — йдеться на сторінці спільноти «Типовий Кременець», пише Тернополяни.

Володимир навчався у Волинському національному університеті імені Лесі Українки на факультеті філології та журналістики. Його здоров’я після онкології значно підірвав гострий панкреатит у важкій формі і останні декілька тижнів він перебував під наглядом лікарів.

Володимиру зробили три операції, після чого раптово стався крововилив. Під час двох з них була велика втрата крові. Хлопцю збирали кошти на чергову операцію, однак до неї він так і не дожив…