До 30-річчя Незалежності України приурочений конкурс на краще виконання пісні відомого українського поета та композитора Олександра Смика «Жити в Україні». Долучитися до нього надзвичайно просто – треба завантажити фонограму пісні і виконати її, створити фото чи відеоряд на трек.

Організатори конкурсу переконані – в Україні є заради чого жити. І саме це просять показати учасників. Так, своє бачення пісні «Жити в Україні» пропонує громадська організація «Жіноче коло Тернопілля». Талановиті, емоційні, позитивні, нахненні, учасниці своєю роботою над піснею – і аудіозаписом, і відероликом на неї, ще раз наголошують, що жити в Україні – варто.

Загалом метою конкурсу є об’єднання українців усього світу, створення позитивного іміджу нашої держави на противагу руйнівним людоненависницьким новинам про Україну, які заполонили вітчизняні засоби масової інформації і не тільки.

Додамо, що, як ідеться на сторінці Олександра Смика у соцмережах, для участі у конкурсі на краще виконання пісні «Жити в Україні» завантажити фонограми (мінусову та плюсову у виконанні Назара Видиша) і слова пісні можна за посиланням: https://drive.google.com/…/1fNIVDMl6MTU0V9FxZBNN7R…

Далі можна довільно заспівати пісню під фонограму у будь-якій інтерпретації або відзняти фото- чи відеоряд. Отримане відео потрібно завантажити, попередньо заповнивши свої контактні дані, у спеціальну форму за посиланням:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLScJr6fK65S…/viewform

Врахуйте, що для заповнення форми вам попередньо потрібно буде увійти у свій обліковий запис сервісів Гугл (Google). Якщо у вас його немає, то створити його, пройшовши реєстрацію за посиланням:

https://accounts.google.com/signup/v2/webcreateaccount…

Завантажувати відео потрібно розміром файлу не більше 40 Мега Байт. Стиснути велике відео можна з допомогою будь-якого відеоредактора чи конвертера. Переможця визначає оргкомітет конкурсу.

Прийом конкурсних відео триватиме до 10 жовтня 2021 року. Підсумки конкурсу будуть оголошені в жовтні 2021 року, а переможець отримає медаль і диплом премії «Тобі справжньому».

За додатковою інформацією можна звернутися до організаторів за наступними адресами електронної пошти або телефонами:

Олеся: olesya.luva@gmail.com ; +380674557655;

Марія: mariagudyma2020@gmail.com ; +380964537860.

Від admin2