У Тернополі на перехресті вулиць Лучаківського та Степана Будного (біля «Західного ринку») демонтують світлофор. На перехресті цих вулиць буде влаштований круговий рух транспорту, – пише «TeNews».

Також буде демонтовано світлофор на перехресті вулиць В. Винниченка – С. Будного, а на його місці влаштують новий світлофор.

Завершили поточний ремонт дороги також на перехресті вулиць Слівенська – Є. Коновальця-просп. С.Бандери. Цьогоріч на цій ділянці теж планують змінити схему руху, замінити світлофори та влаштувати нову дорожню розмітку.

 Важливо

У Тернополі триває масштабний ремонт об’їзної дороги. Ремонтні роботи проводяться на ділянці нового автошляху М-30 (М-12), що є частиною найдовшої міжнародної траси в Україні – «Дороги єдності» Стрий-Ізварине.

Об’їзна: що зроблено

На трасі М-30 працівники підрядної організації облаштовують нижній шар асфальтобетонного покриття від Гаївського шляхопроводу у сторону транспортної розв’язки вул. Микулинецької.

Проведено фрезерування верхнього шару дорожнього покриття від Гаївського мосту і до розв’язки на вул. Бережанській. Це ділянка – протяжністю майже 8 км.

Незабаром облаштують смуги розгону в місцях автогазозаправних пунктів та водопропускні колектори у визначених проєктом місцях.

Нагадаємо

Під час попередньої каденції міського голови Сергія Надала у Тернополі провели відновлення Гаївського шляхопроводу, фактично збудувавши міст наново. Цього року тривають роботи з побудови нової транспортної розв’язки поблизу Гаївського шляхопроводу. В рамках глибокої реконструкції об’їзної дороги вперше за багато років проводиться робота із створення та відновлення іншої дорожньої інфраструктури: тротуарів, вуличного освітлення та комунікацій.

Від admin2