Тернопільські міграційники продовжують здійснювати заходи із забезпечення виконання судових рішень про примусове видворення за межі України іноземних громадян.

На виконання рішення Тернопільського міськрайонного суду працівниками сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення спільно із працівниками Тернопільського міського відділу примусово видворено на межі території України громадянина Республіки Гана.

Виявлено іноземного громадянина, який після закінчення одного із вищих навчальних закладів м. Тернополя вирішив залишитись на території нашої держави без законних на те підстав. Щодо нелегального мігранта було прийнято рішення про примусове видворення за межі території України, яке ним не виконано.

На підставі протоколу про адміністративне затримання, з метою ідентифікації та в подальшому забезпечення примусового видворення, іноземця поміщено до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства на терміном до 3-х діб.

Відтак, 26 червня 2021 року, працівниками міграційної служби в Тернопільській області здійснено супровід до Міжнародного аеропорту ✈️«Бориспіль» та передано працівникам прикордонної служби неврегульованого мігранта-громадянина Республіки Гана
.