Фахівці Бережанського управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області за І півріччя 2021 року здійснили 39 позапланових заходів державного нагляду (контролю) згідно наказів Головного управіління щодо дотримання протиепідемічних вимог суб’єктами господарювання у період карантину. На 36 об’єктах виявили порушення вимог Постанов Головного державного санітарного лікаря України, надали 36 пропозицій, склали 21 адміністративний протокол (ст. 42 КУпАП).

Спеціалісти Бережанського управління перевіряли підконтрольні об’єкти і у складі комісій та робочих груп з представниками органів місцевого самоврядування та правоохоронцями. Загалом, від початку року в складі комісій здійснили 40 обстежень.
Самостійно на території території Бережанської МТГ, Нараївської та Саранчуківської ОТГ представники Бережанського управління здійснили 1223 моніторингових обстеження. Нагадаємо, спеціалісти Держпродспоживслужби здійснюють моніторингові обстеження щодо недопущення поширення коронавірусної хвороби у робочий та вечірній час, а також у вихідні та святкові дні.