18 травня начальник Головного управління ДСНС України у Тернопільській області полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей побував з робочим візитом на Кременеччині. Там він відвідав 5 державну пожежно-рятувальну частину, де представив особовому складу підрозділу та представникам органів виконавчої влади новопризначеного начальника Кременецького районного управління ГУ ДСНС України у Тернопільській області. Ним став підполковник служби цивільного захисту Георгій Галькевич, який до цього очолював Кременецький районний відділ ДСНС.

Вітаючи новопризначеного керівника Віктор Маслей відзначив високий рівень професійної компетенції підполковника Галькевича, якого вважає кваліфікованим фахівцем рятувальної справи з великим досвідом та великим авторитетом. Та, – наголосив він, – особисті досягнення керівника перш за все залежать від згуртованої та професійної роботи всього підрозділу.

На завершення, полковник Маслей побажав очільнику районної Служби порятунку та всьому особовому складу й надалі професійно виконувати службові обов’язки та робити все належне, аби зберегти повагу та високу довіру співгромадян.