Створили відпочинкову зону та долучилися до озеленення планети. На території села Вікторівка Козівської громади вирішили висадити алею із 220 . Акцію організували представники партії «За майбутнє», – пише «Терен».

– Ми, власне, назвали цю алею – «Алея майбутнього», тому що вона для наших дітей, для наших нащадків. Надзвичайно приємно бути причетними до озеленення планети, збереження довкілля, адже це наше майбутнє, – розповідає перший заступник голови Тернопільської тобласної ради ( «За майбутнє») Володимир Болєщук.

Це місце було пусткою, а вже сьогодні маленькі саджанці червоного дуба прикрашають територію біля місцевого ставка. Депутат Тернопільської обласної ради, представник партії «За майбутнє» Володимир Гач розповідає, – своїм прикладом хочуть показати, що добробут сіл залежить від кожного.

– Якщо кожен долучиться і посадить хоча б одне дерево, то наша громада, наше село стане набагато красивішим, комфортнішим і здоровішим для нашого життя і для наступних поколінь, – зазначає Володимир Гач.

Зініціював акцію з озеленення голова Козівської громади («За майбутнє») Сергій Добалюк. Його підтримали жителі села Вікторівка. Саджанцями допомогли однопартійці голови громади, долучитися вирішив і місцевий фермер.

– Ми обговорили це питання з жителями села і вирішили тут, згідно їхніх відгуків, посадити таку алею червоних дубів. Попросили місцевого фермера Пеляка Олександра Петровича нам здискувати площу, підготувати, запустили грейдера, щоб прогорнути дорогу, аби був під’їзд сюди, – розповідає Сергій Добалюк.

На ставок приїжджають люди, щоб відпочити та порибалити. В майбутньому тут планують облаштувати відпочинкову зону.

Від admin2