Представники Тернопільського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області провели нараду-семінар із суб’єктами підприємницької діяльності, які займаються організацією харчування у загальноосвітніх навчальних закладах міста.

У нараді взяли участь начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Тернопільського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Галина Чайкіна, завідувач відділу Тернопільської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби України Микола Бабічук, начальник управління освіти і науки Ольга Похиляк, заступник начальника управління освіти і науки Ірина Сум.

Обговорили питання щодо впровадження вимог Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти та безумовного дотримання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, впровадження системи НАССР, а також, щодо належної організації харчування учнів у закладах загальної середньої освіти на території м. Тернополя у 2021 році.