Інспектори районних відділів безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини пройшли навчання щодо порядку реєстрації пасік, проведення щорічних весняних протиепізоотичних заходів на пасіках, дотримання вимог санітарного та фітосанітарного законодавства при використанні пестицидів, агрохімікатів, інших засобів захисту рослин.

Участь у навчанні взяли начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Ігор Рогальський та перший заступник начальника Володимир Богоніс.

Спеціалісти відділу організації протиепізоотичної роботи Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини продемонстрували присутнім презентацію щодо порядку реєстрації, ветеринарно-санітарних вимог до пасік, алгоритм дій при проведенні обробок рослин, дії при масовій загибелі бджіл.