Сьогодні навіть ті, хто не цікавиться покупкою нерухомості, прекрасно знають, щоновобудови поділяються на різні класи. «Комфорт», «бізнес», «преміум» — ці слова, мабуть, чув кожен, – пише НВБізнес. Разом із тим, одразу відповісти, чим саме вони відрізняються один від одного, крім вартості, зможе навіть не кожен професіонал цього ринку, не кажучи вже про звичайних українців, які шукають нове житло.

Фото ЖК Creator City

 

Річ у тім, що за довгі роки в Україні так і не було ухвалено єдиний класифікатор житлових комплексів. Проте девелопери, які активно вивчають один одного, все-таки дійшли своєрідного консенсусу і сформували негласний набір параметрів, що визначають клас житла. Які ж із них належать до бізнес-класу? На це запитання відповімо на прикладі новобудови Creator City.

Локація вирішує

Якщо ділянка будівництва віддалена від центру міста, основних ділових, рекреаційних і культурних локацій — на жаль, для бізнес-класу вона не підійде. Місце розташування — це перше, за чим оцінюють новобудову. І ЖК Creator City, від якого до центра Києва можна дістатися машиною лише за 10 хвилин, у цьому сенсі дуже показовий приклад. Лук’янівка як історичний центр Шевченківського району з її різноманітною інфраструктурою, парками та скверами ідеально підходить для зведення житла підвищеної комфортності.

Втім, Creator City покладається не лише на багате сусідство. Його девелопер «Креатор-Буд» вирішив створити багатофункціональний проєкт формату live-work-play, в якому є практично все. Для автомобілістів — дворівневий підземний паркінг з ліфтом і зарядками для електромобілів і гостьові стоянки. Для батьків — свій дитячий садок і майданчики. Для здоров’я — спортивні зони, комплекс із басейном і власний медичний центр.

Не залишаючи території ЖК, жителі зможуть робити покупки у своєму супермаркеті та великій кількості магазинів і сервісів, які розмістяться на перших поверхах. Гуляти з домашніми улюбленцями — на окремому кінологічному стадіоні. А розслаблятися — не тільки в облаштованих зонах відпочинку і лаунж-зонах на дахах будинків, а й у великому ландшафтному парку площею 2 гектари, який з’явиться між будинками і, серед іншого, потішить власною водоймою.

Фото: ЖК Creator City

Бізнес-клас також обов’язково передбачає охорону, щоб ніщо не порушувало спокій мешканців. У Creator City двір повністю закритий не тільки від машин, а й від сторонніх. Вся комерція розташується із зовнішнього боку будинків, вхід і в’їзд на територію контролюватиметься за допомогою шлагбаума і магнітних ключів. А стежити за порядком допоможе цілодобова система відеоспостереження без сліпих зон.

Стелі — це ще не все

Яскравим показником бізнес-класу традиційно вважається висота стель — щоб були, як у «сталінках». У Creator City із цим теж усе гаразд — відстань від підлоги до стелі в ньому чистовому оздобленні становить 3 метри. Втім, не менш важливі й планування, які в бізнес-класі мають бути більш просторими й вільними. Так, в новобудові від «Креатор-Буд» навіть «одинички» починаються від 41 квадратного метра, а близько пів сотні планувань пропонують варіанти до 5 кімнат і навіть шестикімнатне дворівневе житло на солідні 186 квадратів із терасою.

Доповнює загальну картину авторський архітектурний проєкт бюро AIMM, де кожен із восьми будинків має індивідуальний вигляд, але стилістично вписаний в єдиний простір. Суворі геометричні форми або хвилясті вигини, класичні висотки або каскадні будівлі — тут кожен знайде свого «улюбленця».

Фото: ЖК Creator City

А ось вишукані лобі з професійним консьєрж-сервісом порадують усіх незалежно від будинку. Лаунж-зони, багатофункціональна вбиральня, колясочна, лапомийки для домашніх улюбленців — у поєднанні із сучасним і неокласичним дизайном вхідні групи Creator City деконструюють звичне уявлення про під’їзди.

Технології комфорту

Будь-який будинок — це матеріали, помножені на технології. А тому в бізнес-класі важливо, щоб вони були якісними, довговічними і надійними, забезпечуючи максимальний комфорт життя.

Фото: ЖК Creator City

У Creator City стіни зроблені з повнотілої червоної цегли, що давно довела свою перевагу. Фасади всіх будинків обладнуються навісною вентильованою системою і облицьовуються керамогранітом. Такий фасад влітку захищає стіни від перегрівання, а взимку, – навпаки, знижує втрати тепла. Автономне опалення і котельні на дахах дадуть змогу ще й регулювати опалювальний сезон на свій розсуд.

Шість швидкісних ліфтів доставлять додому зі швидкістю 2 метри на секунду. Додаткова міжквартирна і міжповерхова шумоізоляція дасть змогу уникнути головної проблеми новобудов — постійних звуків ремонту у перші роки. А панорамні вікна з п’ятикамерними профілями та двокамерними склопакетами захистять не лише від зовнішнього шуму і тепловтрат, але й забезпечать чудовий краєвид на впорядкований зелений двір або мальовничу Лук’янівку.

 

Від admin