Давно відомо, що цибулю можна саджати й навесні, і восени. Причому, хороших, якісних, врожайних, різноманітних сортів, які прекрасно підходять і для першого і для другого випадків, є чимало. Зупинимось, зокрема, на такому цікавому і перспективному в контексті посадки восени, як «Августа».

Озима цибуля «Августа» – ранній сорт короткого світлового дня, призначений для посіву восени і перезимування у відкритому грунті. Витримує холод до мінус 20-ти градусів і при цьому не стрілкується, стресостійкий.

Форма цибулини округло-овальна, вагою 100-120 грамів, м’якуш кремового кольору, сухі лусочки жовтого кольору, з ніжним, чудовим, напівгострим смаком. Сорт дуже врожайний. Призначений для отримання надранньої зеленої пучкової продукції. Підходить до зберігання.

Садити «Августу» рекомендують, розміщуючи на відстані між рослинами в рядку 8-10 см, міжряддя 20-25 см. Можна висаджувати навіть за два тижні до промерзання грунту.

Придбати озиму цибулю «Августа» можна в магазинах мережі «Урожай» у Тернополі (вул. Руська, 15, вул. Манастирського, 48 та вул. 15 Квітня,15), у кіосках «Урожай» на центральному ринку, а також через Інтернет-магазин www.agrogurt.com.ua. Телефони для гуртового продажу (066) 795-31-36, (098) 872-22-55

Від admin