“Warm Hearts” – теплі серця. Під таким гаслом цьогоріч відбудеться благодійний проєкт “Charity music marathon”. Організаторки запевняють, таким чином вдасться покращити ваше знання англійської та врятувати дитяче життя, пише Доба.

Відбудеться така благодійна ініціатива у Тернополі вдруге. Вчителька англійської мови, співорганізаторка благодійного проєкту “Charity music marathon” Людмила Небельська каже, назву цьогорічного марафону підбирали обдумано, щоб дитячі серця залишалися теплими, завдяки, в тому числі, зібраним під час проєкту, коштам.

Реєстрація на марафон вже розпочалася і триватиме до 12-го жовтня. Долучитися до ініціативи може кожен охочий із різним рівнем знань англійської.

Ще одна співорганізаторка Вікторія Прокопченко зазначила, що зважаючи на минулорічний довід, люди можуть долучатися до марафону вже і після його старту. Все ж розпочати планують вчасно – 12-го жовтня.

Триватиме марафон тиждень. Його тема – хіти 80-х. Кожен день – нова пісня. Учасники будуть виконувати завдання і надсилати вчителям. Після чого їх перевірять і виконавець отримає кінцевий варіант. Зважатимуть і на історію пісні, і, власне, на текст – граматику та лексику.

Організаторки сподіваються, що вдасться долучити якомога більше людей. Адже від кількості учасників, залежить сума, яку вони зберуть та передадуть у Київську клініку.

Минулого року, зазначає Людмила Небельська, було близько 50-ти учасників. Тоді вдалося зібрати 20 тисяч гривень. Вікторія Прокопченко додає, кошти скинули на рахунок Київського центру кардіології і кардіохірургії, де щодня оперують 10 маленьких діток.

Щоб зареєструватися у благодійному англомовному марафоні потрібно зв’язатись із організаторками у соцмережах. Таким чином ви можете зробити хорошу справу – подарувати хоча б одній хворій дитині можливість жити, посміхатися і пізнавати довколишній світ.

 

Від admin