Навчання у школах триває, і турботливих батьків, окрім питань дотримання маскового режиму, миття дітьми рук чи контакту з учнями з інших класів, турбує ще й проблема дезінфекції. Й справді, як ретельно дезінфікувати класні приміщення, парти, ручки дверей та інші поверхні, до яких часто доторкаються діти, і при тому не спричинити прояви алергії чи інших небажаних реакцій? Мережа магазинів «Урожай» (м. Тернопіль) представляє новітній сучасний дезінфекційний засіб «Аргенвіт», діючою речовиною якого є металічні наночастинки срібла. Препарат має активну противірусну та протимікробну дії, і водночас є природним, екологічно чистим, біосумісним та абсолютно безпечним для людей.

До складу «Аргенвіту» входить срібло в металевому стані, а не в іонному; потрапляючи на шкіру, препарат не викликає подразнення, відтак його можна застосовувати в присутності людей; засіб має широкий антибактеріальний спектр дії та забезпечує  тривалий антибактеріальний ефект оброблених поверхонь.

Фірма-виробник препарату: ТзОВ «Галвокс» (м. Львів), тестування ефективності та безпечності засобу здійснював ДУ Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М. Марзєєва НАМН України.

Засіб «Аргенвіт» призначений для профілактичної, поточної і заключної дезінфекції житлових, виробничих, медичних, санітарно-побутових та інших приміщень, будівель і споруд; апаратури, устаткування, посуду, тари та технологічного обладнання; об’єктів громадського харчування (кафе, ресторани); підприємств торгівлі (супермаркети, ринки); місць масового відпочинку та закладів тимчасового проживання (готелі, кемпінги, гуртожитки, санаторії); комунальних об’єктів (пральні, косметичні салони, перукарні, лазні тощо); підприємств харчової промисловості (молокопереробної, м’ясопереробної, хлібопекарської, кондитерської галузей та інших).

Препарат «Аргенвіт» представлений виробником у вигляді готового робочого розчину, вже придатного для використання, та концентрату, що потребує подальшого розведення водою.

Придбати засіб для дезінфекції «Аргенвіт» можна у Тернополі в магазинах «Урожай», а також на сайті agrogurt.com.ua

Заходьте в Тернополі: вул. 15 Квітня, 15, Манастирського, 48, Руська, 17; телефони для довідок: 066 795 31 36, 098 872 22 55.

Від admin