Не зміг сидіти вдома,  коли на сході України почалася війна.  Михайло Мороз – військовий, який за три роки на фронті побував чи не у всіх гарячих точках. Почалося все ще з Майдану, після чого він добровольцем поїхав на війну, пише  Т1 Новини.

Чоловік розповідає, відчував, що має бути саме там, тому навіть коли отримував поранення,  після реабілітації  знову повертався на передову. Ділиться, коли попав у  Станицю Луганську, потрапив під обстріл – група ДНР обстріляла машину. Водій отримав поранення, а Михайла викинуло з машини, коли снаряд влучив у мотор. Не дивно, що чоловік отримав важку контузію.

Після лікування Михайло знову повернувся на Схід, вже в складі окремого гірсько-піхотного батальйону. Розповідає, їх називали «вовками». Сепаритисти їх боялись.

Фатальною для Михайла  стала дата 21 березня 2017.  Тоді військовий брав участь в боях за район шахти «Бутівка». Там Михайло отримав поранення, після якого вже не зміг знову повернутися на війну.

В житті Михайла почалася інша боротьба – за власне здоров’я.  Чоловік втратив обидві ноги і зараз  живе з братом та мамою у Підгайцях. Родичі військового  кажуть, довго не могли повірити в те, що сталося. Мати учасника війни на Сході Марія Рокицька пригадує, коли побачила сина, то їй стало зле.

Зараз же головна мрія Михайла – нормальне життя. Чоловік потребує  коштів, яких його родина немає. Тому близькі, родичі та волонтери  просять допомоги в усіх тих, кому небайдужа доля Михайла Мороза – чоловіка, який впродовж понад 3-х років боронив наш з вами спокій на війні.

Волонтер Микола Дерецький розповів, що Михайло мріє про якісні протези та електровізок. Мріє і про авто, яке за кордоном можна купити за не таку вже й велику суму. Волонтер зауважує, що такі люди, як Михайло, однозначно заслуговують поваги та підтримки.

Зараз  на екрані ви бачите номери карток, куди можна перераховувати кошти на допомогу Михайлу. Близькі і рідні військового вірять, що разом ми можемо зробити мрію військового – реальністю.

 

НОМЕР КАРТКИ ПРИВАТБАНКУ: 5168 7573 8855 4042

НОМЕР КАРТКИ ОЩАДБАНКУ: 5167 4900 8465 8864

Від admin