Національні стяги розмірами 10 на 1,5 метри з нагоди Дня прапора розвівалися за двома літаками над Тернополем на висоті вище 300 м. В центрі міста, над самим ставом, для того, щоб люди могли це побачити ближче, стяг опустили на висоту приблизно 70 м, – пише “Голос“.

Все це зроблено зусиллями міської команди партії «За майбутнє» за сприяння народного депутата України Івана Чайківського та в рамках підтримки аматорів малої авіації.

«День прапора по-особливому! Всіх тернополян та гостей міста привітали зі святом новим аматорським рекордом: національний стяг підняли на рекордну для Західної України висоту: понад 300 метрів. Символічно, що ми не боїмося нових висот! Все це стало можливим завдяки нашим кандидатам, які розвивають малу авіацію в області. Для нас їхня робота, – це ще один напрямок пізнання принад Тернопілля туристами», – сказав Іван Чайківський.

Двома роками раніше команда Івана Чайківського вже піднімала прапор на найвищий у Західній Україні флагшток. Тоді стяг замайорів над Настасовим на висоті 33 метри.

Від admin