Цьогоріч наш Тернопіль відзначатиме 480-ту річницю. Аби зробити цей святковий день ще яскравішим, вирішено провести конкурс квіткових композицій, присвячених ювілею міста. Як повідомляють у міській раді, захід проводитиметься з метою створення привабливої, святкової атмосфери для мешканців та гостей під час святкування. Й справді, що може більше підняти настрій і викликати естетичне задоволення у людини, ніж красиві квіти. А тим більше, оформлені тематично та з любов’ю, проявляючи творчі здібності та демонструючи політ натхнення.

Відбуватиметься конкурс «Квіткові композиції» 28 серпня 2020 року в парку імені Тараса Шевченка. Для учасників запропоновано представляти роботи у двох номінаціях: патріотичні букети та квіткові композиції на тему єдності і цілісності держави «Патріотична Україна» та квіткові композиції на тему «Тернопіль – серце Галичини».
У конкурсі можуть брати участь суб’єкти господарювання незалежно від виду діяльності.
Заявки для участі у конкурсі прийматимуться до 20.08.2020 р. у відділі торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Тернопільської міської ради за адресою: м. Тернопіль, вул. Коперника, 1, тел. 40-41-37, 40-41-38.

Від admin