Великогаївська об’єднана територіальна громада оголосила конкурс на написання проєкту тексту та музики Гімну ОТГ. Кажуть, що в такий спосіб мають на меті сприяти збереженню історичної та культурної спадщини, національної гідності та любові до рідного краю, утвердженню звичаїв і традицій українського народу, розвитку населених пунктів громади.

Подача заявок на участь у конкурсі та конкурсних робіт триватиме з 1 серпня по 1 грудня 2020 року. Після цього відубдеться обговорення конкурсних робіт та підбиття підсумків громадського голосування. Текст гімну має бути написаний українською мовою.

Стиль і лексика тексту мусять відповідати загальновизнаним етично-моральним нормам. Допускається використання місцевих діалектизмів.

Запропонований текст повинен мати високий поетичний рівень, містити ознаки ліричного твору (ритм, рима, благозвучність та ін).

Мистецький твір – Гімн Великогаївської об’єднаної територіальної громади повинен відображати історичні корені, спрямованість виробничої діяльності та традицій жителів громади. Гімн громади повинен бути невеликий за об’ємом, носити урочистий характер, мелодія повинна легко запам’ятовуватись. Текст гімну має бути покладений на музику та поданий у вигляді нотного запису.

Додатково учасники конкурсу можуть подавати (надсилати) музику (фонограму) гімну або готовий музичний твір у форматі аудіофайла з розширенням wav, mp3 в електронному вигляді або на електронному носії. Текст і музика гімну Великогаївської об’єднаної територіальної громади повинні відображати історичну і культурну спадщину, звичаї і традиції, прагнення його мешканців жити в незалежній Українській державі.

Текст і музика мають бути авторськими та не містити плагіату.

Конкурсні роботи подаються або надсилаються на адресу: с. Великі Гаї вул. Галицька , 47, тел. 49-00-98, 49-02-98, 04394875@mail.gov.ua

Переможець конкурсу на кращий текст і музику гімну Великогаївської об’єднаної територіальної громади нагороджуються спеціальним дипломом та одержує грошову винагороду у сумі 2000 гривень.

Від admin