На 14 сесії Тернопільської обласної ради в понеділок, 6 липня, було оголошено про створення депутатської групи партії «За майбутнє». До нового об’єднання увійшли 11 депутатів, представників різних фракцій. Про створення групи на засіданні облради повідомив депутат Володимир Болєщук, – інформує сайт «Тернополяни».

«До складу об’єднання увійшли люди, які мають спільне бачення майбутнього Тернопільщини на засадах економічного патріотизму, підтримки місцевих товаровиробників, забезпечення людей гідною роботою і заробітною платою, плеканням та захистом сімейних цінностей та християнською турботою про ближніх. «За майбутнє» – це відкрита платформа для об’єднання патріотів, людей справи, господарів, освітян та медиків. Людей, які своєю працею показують приклад для інших. Я переконаний, що майбутнє Тернопільщини залежить від кожного з нас. Зараз вагома позиція справжніх господарів і патріотів. У цій залі таких людей достатньо.

Зараз, як ніколи, прийшов час об’єднуватися – не заради політичних амбіцій, а заради відстоювання інтересів мешканців області», – сказав депутат Тернопільської обласної ради, голова Тернопільського осередку політичної партії «За майбутнє» Володимир Болєщук.

Нагадаємо, в Тернополі про початок роботи обласного осередку партії «За майбутнє» оголосили 1 червня.

 

Від admin