«На Україну очікують великі перетворення. Ще трохи, і тут постане нова система. Кардинальні й швидкі зміни в Україні та її економічний розквіт стануться тільки тоді, коли до влади прийдуть українські націоналісти. І я це бачу на реальних прикладах – Тернопіль, Івано-Франківськ, Хмельницький, де мерами є націоналісти». Саме так вважає український науковець, доктор наук, громадський діяч, публіцист, письменник та професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Петро Масляк. Такі думки професор висловив під час інтерв’ю виданню «Вголос», – пише «TeNews».

Сьогодні при владі ті, які сприймають Україну, як кусень сала

Провідна верства — це завжди нечисленний прошарок суспільства: освічені та культурні люди, розумні, національно свідомі. Саме такі мають вести за собою націю. Українська творча еліта має розмовляти українською мовою, писати твори і створювати україномовні фільми. А потім зі свого середовища висунути лідера — національного. А де у нас ця еліта, яка веде за собою націю? У нас наразі при владі лише ті, хто Україну сприймають, як кусень сала. Але вони не думають про Україну, як про свою рідну землю, про свою матір.

Українська альтернатива від мерів-націоналістів

Однак вже є приклади, які дають надію на зміни. Це місцеві політики-націоналісти, які здатні змінити ситуацію на загальноукраїнському рівні. Це мер Тернополя Сергій Надал, мер Івано-Франківська Руслан Марцінків та мер Хмельницького Олександр Симчишин. Вони – патріоти і професіонали, компетентні, на ділі, а не на словах показують, як треба керувати. Вони є прикладом керівників, які відстоюють у своїх містах збереження і розвиток справжніх традиційних українських цінностей. Вони можуть стати основою розбудови нової, справді української України. Такі націоналісти мають бути Президентом, Прем’єром та головою Верховної Ради.

Хочете Українську державу – голосуйте за українців

Не дивлячись на несприятливу геополітичну ситуацію, Україна все ще має шанс стати потужною національною державою у Європі. Державою щасливих, освічених, національно свідомих громадян. Тільки за таких умов наш народ може реалізувати своє вище призначення. Тільки з українцями при владі на своїй Богом даній землі.

Від admin