Лікарі Коропецької лікарні звільнилися, оскільки не отримали зарплати за два місяці. І хоч головний лікар переконує, що даний лікарняний заклад необхідний жителям селища, голова сільради дає зрозуміти – в медзакладі насправді “відбували номер”, адже там лікувалося обмаль людей.

Керівник медичної сфери області Володимир Богайчук взагалі рекомендує колишнім працівникам лікарні… займатися домашніми справами, але тільки не лікарськими.

Борг перед працівниками – 306 тисяч, пише tenews.

В.о директора КНП “Коропецька лікарня” Степан Дворський дням приголомшив громадськість своїм постом у Фейсбуці, повідомивши, що всі працівники звільнилися. Загалом медзаклад уклав договір із Національною службою здоров’я України (НСЗУ) всього на 32 тисячі 58 гривень до кінця року. Цих коштів недостатньо для існування закладу. 11 липня Дворський розмістив рахунок лікарні у соцмережі та оголосив збір коштів на зарплату медикам.

“Шановні коропчани, жителі навколишніх сіл. Ви знаєте, яка ситуація склалася з фінансуванням нашої лікарні. Від НСЗУ лікарня отримує щомісяця 3 тис. 562 грн, цього дуже мало. Після двох місяців роботи, не отримавши ні копійки заробітної плати (кошти від НСЗУ пішли на сплату податків), всі працівники звільнилися, їм досі не виплачена зарплата”, – написав Степан Дворський у Фейсбуці.

Від admin