У червні в Україні та ряді інших країн в останню неділю червня відзначають День молоді. У Тернополі юнаків та дівчат запрошують відзначити цей день у суботу, 27 червня. Оскільки карантин триває, то заходи відбуватимуться в парку імені Тараса Шевченка.

Так, об 11 годині розпочнуться урочистості, під час яких міський голова Тернополя Сергій Надал нагороджуватиме кращих молодих людей міста за активну громадську діяльність, життєву позицію, вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики в Тернопільській міській територіальній громаді. Після цього, об 11:30, тернополян запрошують взяти участь у «Зустрічі без краваток» з міським головою Сергієм Надалом, що так проходитиме у парку імені Тараса Шевченка, навпроти причалу.

А далі День молоді «переформатується» у кіноформат: з 21 години 30 хвилин у кінотеатрі під відкритим небом «Outside cinema» демонструватиметься українське кіно. Усі бажаючі безкоштовно можуть переглянути такі знакові фільми, як «Червоний», «Гірська жінка: на війні», «Фокстер і Макс», «Позивний «Бандерас», «Коли падають дерева».

Нагадаємо, що заходи будуть проведені з усіма вимогами дотримання карантину, – наголошує прес-служба Тернопільської міської ради.

 

Від admin