Осередок політичної партії «За майбутнє» створено в Тернополі. Прес-конференція з нагоди початку роботи в області нової політичної сили відбулась у місцевому прес-клубі. А в Україні партія розпочала свою діяльність 20 травня, ставлячи собі за мету об’єднання України і українців і збираючи в одну команду економічних практиків і патріотів України. Депутати-мажоритарники, які входять до однойменної групи «За майбутнє» у Верховній Раді, представляють інтереси понад 4,5 млн виборців.

Фото з мережі Інтернет

«Впродовж року українці чекали змін на краще – поліпшення життя людей, покращання бізнес-клімату, наведення ладу в правоохоронній системі. Та змін на краще поки не побачили. Депутати-мажоритарники несуть відповідальність перед своїми виборцями, знають їхні проблеми і захищають їхні права. Тому йдуть на місцеві вибори й будуть працювати над змінами для всієї країни. Люди повинні знати, що вони є господарями на своїй землі», – пояснив учасник зустрічі, народний депутат України Іван Чайківський.

Партія «За майбутнє» має на меті об’єднати довкола себе людей з історіями власного успіху в господарюванні, управлінні, аби допомогти Україні стати заможною.

«Робити все, для того, щоби перевести нашу країну із сировинної, в країну доданої вартості, оце наше головне завдання, – наголосив Іван Чайківський. – Провести програму розвитку аграрного сектору не на рік, не на дав, п’ять, десять років, і цієї програми чітко дотримуватися».

Про концепцію та стратегію партії журналістам розповідали також голова обласного осередку, депутат Тернопільської облради Володимир Болещук та заступник голови, депутат облради Андрій Цибульський.

«Партія «За майбутнє» прагне згуртувати довкола себе усіх, хто готовий на практиці змінювати економіку країни, щоби наші діти хотіли тут жити, були реально господарями на своїй землі. Ніхто сюди не прийде вирішувати наші з вами проблеми. Тільки ми, ті, що тут народились, тільки ті, що тут живуть, можемо це зробити, – сказав Володимир Болєщук. – Власне, тому ми сьогодні об’єдналися в політичну силу «За майбутнє» і будемо йти з нею на вибори».

За словами депутата, партія планує брати активну участь у наступних місцевих виборах, які мають відбутися у жовтні цього року.

«Ми будемо брати участь у виборах до всіх 55 об’єднаних територіальних громад на Тернопільщині. Будемо висувати своїх кандидатів на посади голів ОТГ або ж у деяких випадках будемо підтримувати діючих голів ОТГ, якщо вони показали хороший результат своєї роботи», – підкреслив пан Володимир.

Представники партії переконані, що не можна ділити людей на «лівих» і «правих», треба консолідувати суспільство. «Партія відкрита до співпраці з представниками різних напрямків і політичних поглядів», – повідомив Андрій Цибульський.

 

Від admin