Спеціалісти Теребовлянського районного управління Держпродспоживслужби продовжують вести роз’яснювальну роботу щодо дотримання вимог Постанови №32 Головного санітарного лікаря України “Про внесення змін до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням короновірусної інфекції ” в місцевих кафе та барах, заодно перевіряючи чи дотримуються в закладах вищезгаданих вимог роботи.
Перевірка показала, що у багатьох закладах були відсутні деззасоби, графіки прибирання та дезінфекції контактних поверхонь, журнали здров’я працівників. Також ігнорується вимога щодо дотримання необхідної відстані між столами. Адміністрація закладів зобов’язались виправити недоліки у найкоротші терміни.