Тернополянин Володимир Хмурич облаштував караоке в автівці таксі. Вдень він торгує котлами на ринку, а звечора таксує та розважає містян. Таксистом Володимир працює пів року.

Вирішив зробити караоке в машині, щоб їздити в нічну зміну. Не хочеться спати. Мені веселіше і пасажирам також“, – розповідає Володимир.

Таксист каже, що удосконалив своє караоке. Тепер воно не фонить. Апаратура якісна.

Каже, що не всі пасажири хочуть співати, але голосисті клієнти трапляються часто:

Деякі люди запитують, а скільки та послуга коштує. Я кажу – та ніскільки. Ми їдемо з пункту А в пункт В. Я вмикаю вам лічильник, бо ви викликали таксі по базі. І все. Ви собі їдете – співаєте. Хочете довше співати – їдемо довшою дорогою“.

Серед постійних клієнтів послуги караоке в таксі – донька водія та її подруга, яких він забирє із занять з вокалу. Сам Володимир не співає, але любить українську музику. Популяризує її не лише в таксі, а й на святах свого мікрорайону, які організовує.

А ще Володимир купує цукерки й роздає всім пасажирам у таксі. У планах таксиста – музичний бус. Наразі в його легковику-таксі є світломузика, мікрофони і хороша акустична система:

Джерело: Суспільне

70% пасажирів після моєї пропозиції погоджуються співати, роблять селфі. І приїжджають до пункту призначення з файним настроєм“.

Джерело: Суспільне

Від admin