Воля, першою на ринку інтерактивного телебачення і VOD продуктів в Україні, надає можливість вибирати контент, виходячи із власних уподобань, за допомогою 6 тематичних тарифних пакетів для різних аудиторій: Volia Live TV, Volia Sport, Volia Movies, Volia Kids, Volia World. Також пропонується пакет Premium, який включає в себе контент з усіх пакетів.

Основний принцип нових пакетів: популярний тематичний контент від світових студій, повний перелік телеканалів у поєднанні з преміальними бібліотеками: кіно і серіали, дитячий, спортивний і пізнавальний контент, який користувачі можуть дивитися без реклами у HD якості.

Вибирай контент для себе

Багатьом знайома ситуація  після оформлення підписки на пакет платного телебачення з сотень каналів клієнти, як правило, дивляться тільки кілька десятків. Переваги споживачів відрізняються навіть у межах однієї сім’ї, їх неможливо задовольнити стандартним підходом у пакетування: Small, Medium, Large. Замість традиційних ТВ пакетів ВОЛЯ пропонує абонентам нову концепцію, яка дозволяє вибирати тематичні пакети відповідно до своїх інтересів. Користувачі зможуть легко підключити різну кількість пакетів або вибрати один з них.

«Ми вивчили смаки аудиторії і виявили, що в родинах користувачів традиційного телебачення новини і політика — на першому місці за переглядами. Водночас, ці категорії значно менше цікавлять користувачів інтерактивного телебачення, які частіше за інших готові купувати пакети з фільмами і серіалами. Уболівальники готові купити пакет, який об’єднує тільки кращі спортивні канали — нічого зайвого. У 40% домогосподарств, які дивляться телевізор, є діти, тому для них ідеально підходить пакет Volia Kids, що містить канал Volia Cine+ KIDS з декількома аудіо доріжками, щоб маленькі глядачі могли вивчати іноземні мови. Цей канал ми розробили за допомогою дитячих психологів, міжнародних фахівців із відеоконтенту та батьків», — зазначив Антон Дзюбенко, СЕО ВОЛЯ.

У результаті було розроблено 6 тематичних тарифних пакетів. Вони містять найкращий рейтинговий ліцензійний контент від світових студій з онлайн-бібліотеками, який глядачі можуть дивитися без реклами.

  • Volia Movies. Один з найбільших онлайн-кінотеатрів в Україні, який налічує декілька тисяч фільмів від світових кіностудій, таких як Marvel, Universal, FOX, ABC, Paramount, а також канали з топовими фільмами і серіалами.
  • Volia Sport. Воля, як офіційний транслятор матчів УЄФА, зібрала в цьому пакеті матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи, архіви спортивних змагань і кращі спортивні канали з трансляціями NBA і NHL, боїв UFC і MMA, найшвидших гонок Formula 1, турнірів Grand Slam, зимових і екстремальних видів спорту.
  • Volia Kids. Один з найбільших каталогів преміального дитячого контенту по SVOD типу в країні, що містить зокрема великі бібліотеки Disney, Pixar, DreamWorks та унікальна на ринку України онлайн-бібліотека від телеканалу Disney. А також популярні канали для сімейного перегляду  Nickelodeon, Cartoon Network, Da Vinci Learning, Duck TV та інші.
  • Volia World. Добірка пізнавальних каналів NatGeo, Animal Planet, які дадуть можливість більше дізнатися про нашу планету, інші країни, новинки науки і техніки, а також хіт пакета — онлайн-бібліотека Discovery.
  • Volia Live TV. Міжнародні та національні телеканали. Оперативні новини і улюблені телепередачі на рейтингових каналах: 1+1, СТБ, ТРК Україна, CNN, CNBC, DW, France 24 та інші.
  • Volia Premium. Всі перераховані вище онлайн-бібліотеки і канали в одному пакеті.

Таким чином, користувачі нової мультиекранної платформи можуть самостійно вибирати пакети, виходячи зі своїх інтересів, і дивитися контент на різних екранах.

Компанія пропонує можливість скористатися пропозицією «Premium промоперегляд ТБ» до 31.07.2020 р — підключити один  з тематичних пакетів та одну з додаткових послуг на сайті  та отримати доступ до всього контенту пакета Volia Premium на 90 днів – деталі на volia.com.

“Ми хочемо змінити ситуацію, коли люди платять 100% тарифу, а дивляться 10% контенту. І пропонуємо їм дивитися 100% контенту і при цьому платити тільки за те, що дивишся. Самі користувачі телебачення, їхні смаки і звички допомогли нам створити ці гнучкі тематичні тарифи, а ціна робить їх максимально доступними для кожного”, — зазначив Антон Дзюбенко, СЕО ВОЛЯ.

Дивися контент на різних екранах

Нагадуємо, нещодавно компанія запустила нову мультиекранну платформу Воля TV, яка дозволяє переглядати рейтинговий ліцензійний контент з одного абонентського профілю на різних екранах: смартфонах і планшетах з ОС Android і IOS, на Smart TV з ОС Tizen і Android, на комп’ютерах і ноутбуках, звичайних телевізорах за допомогою Android приставок.

Додаток Воля TV можна завантажити в магазині пристроїв Google Play або App Store. Також улюблений контент доступний на сайті https://tv.volia.com/.

Довідка:

ВОЛЯ – загальнонаціональний телекомунікаційний провайдер, що надає сучасні телекомунікаційні послуги в 35 містах і 19 регіонах України: аналогове, цифрове, HD і інтерактивне телебачення ВОЛЯ Smart HD, високошвидкісний доступ до Інтернет, а також хмарні рішення і послуги найбільшого в Україні дата-центру. Компанія успішно співпрацює як з провідними медіа групами України, так і зі світовими гігантами в області виробництва контенту – FOX, Discovery, AMC, Nat Geo, Disney. У партнерстві з каналами Футбол 1/Футбол 2 компанія отримала офіційний статус і права транслятора всіх матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА сезонів 2018-2021 років. Серед акціонерів компанії: PROVIDENCE EQUITY PARTNERS, European Bank of Reconstruction and Development (ЄБРР), GOLDMAN SACHS, UBS AG, SIGMA BLEYSER.

Від admin