У Мінсоцполітики відзвітували про призначення субсидій в квітні. За квітень 2020 року 3,386 мільйона українських громадян оформили державну субсидію для оплати послуг ЖКГ.

Середній розмір таких виплат становить 612 гривень. Про це повідомляє портал “Хвиля” з посиланням на матеріал агентства Уніан.

Середній розмір субсидій на оплату житлово-комунальних послуг скоротився в квітні поточного року на 39% в порівнянні з ситуацією, зафіксованої в березні.

У Міністерстві соціальної політики України відзначили, що за минулий місяць було зареєстровано 42,62 тисячі звернень за отриманням субсидії на оплату житлово-комунального господарства з боку домогосподарств. Було задоволено близько 19,19 тисяч таких звернень.

“Згідно з даними Єдиного державного реєстру одержувачів житлових субсидій, в квітні 2020 року надано субсидій на оплату житлово-комунальних послуг на суму 1,601 мільярда гривень, субсидію отримували 3 386,9 тисяч домогосподарств”, – свідчить офіційне повідомлення Міністерства соціальної політики України.

Від admin