Соціально відповідальний бізнес продовжує допомагати країні боротися з небезпечним вірусом COVID-19. Аграрна Компанія «Контінентал» доправила вантажі із засобами захисту першої необхідності у громади Тернопільщини, на території яких обробляє землі, – пише «0352.ua».

mria-dopomoga-zasoby-05-2020-2

«Контінентал Фармерз Груп» розгорнула централізовану програму підтримки медпрацівників ФАПів та амбулаторій, працівників соціальних служб та поштових відділень у селах Тернопільської області. У Компанії розуміють усі ризики, на які наражають себе працівники, виконуючи роботу у період пандемії, тому було сформовано вантаж з найнеобхіднішими засобами, які допоможуть убезпечити їх при контакті з іншими людьми. Представники «Контінентал» доправили допомогу по Тернопільській області, охопивши Бережанський, Борщівський, Гусятинський, Заліщицький, Збаразький, Зборівський, Козівський, Кременецький, Монастириський, Підволочиський, Підгаєцький, Теребовлянський, Тернопільський, Чортківський та Шумський райони.

mria-dopomoga-zasoby-05-2020-3

Для захисту медпрацівників первинної ланки, соціальних працівників та співробітників поштових відділень у селах області коштом Компанії придбано та передано: 3,4 тис. респіраторів, 230 індивідуальних багаторазових захисних костюмів, 230 щитків для захисту обличчя, майже 22 тис. масок, 790 пачок рукавиць та 5 тис. ватно-марлевих масок багаторазового використання. Закуплено також 79 електронних термометрів, 13 безконтактних термометрів, 13 тонометрів та таку ж кількість фонендоскопів. Додатково передано засоби для дезінфекції.

Із вдячністю відгукується про допомогу староста сіл Турівка та Фащівка Підволочиського району Іван Каптій: «За сприяння «Контінентал Фармерз Груп», у зв’язку з важким матеріальним становищем медичних закладів, поштових відділень, соцслужб та необхідністю захисту працівників, котрі обслуговують населення під час пандемії COVID-19, було надано благодійну допомогу ФАПам сіл Турівка і Фащівка, відділенню поштового зв’язку села Турівка, соціальним робітникам сіл Турівка і Фащівка, пароху сіл Турівка і Фащівка. Надано захисний щиток на обличчя та медичний костюм, маски, респіратори, рукавиці, дезінфікуючий засіб. Щиро дякуємо за надану допомогу. Зичимо всім здоров’я», – зазначив він на своїй сторінці у фейсбуці.

Підтримує Компанія і районні медичні заклади. Так, для Бучацької районної лікарні придбано три дезінфекційні рамки вартістю 45 тис. грн. Передано кисневий концентратор у Бережанську району лікарню, на який витратили 49 тис. грн. Придбані костюми біозахисту для медиків у Зборові, Борщові, Чорткові, Гусятині, Підволочиську, Копичинцях, Козовій, Збаражі та Бережанах.

mria-dopomoga-zasoby-05-2020-1

Від початку боротьби з пандемією «Контінентал Фармерз Груп» виділила уже понад 7,6 млн грн на підтримку громад у областях своєї присутності. За ці кошти оплачено, окрім засобів захисту, також медобладнання, яке вкрай необхідне лікарням для порятунку життя пацієнтів, хворих на COVID-19. На доставку приладів від виробників та постачальників найближчим часом чекають у кількох закладах охорони здоров’я області, куди направляються інфіковані пацієнти. Для ефективної роботи та максимальної допомоги районам, у яких працює Компанія, було прийнято рішення переорієнтувати соціальний бюджет агрохолдингу: кошти з нього спрямовують насамперед на забезпечення першочергових потреб, пов’язаних із пандемією. «Контінентал Фармерз Груп» й надалі продовжує активно опрацьовувати запити медиків та місцевих громад, адже розуміє, як важливо об’єднати сили у спільній боротьбі з небезпечним вірусом COVID-19.

Від admin