Сьогодні, у неділю, 10 травня, тернопільська співачка, народна артистка України Оксана Пекун репрезентує своїм шанувальникам телеверсію  ювілейного концерту “Душа моя”. Відбудеться трансляція на каналі “РАДА”. Початок о 17 годині 50 хвилин. Ця програма, як обіцяє наша землячка, стане особливим подарунком з нагоди Дня Матері. 

pekun-award-12-2019-4

Відбувся концерт з нагоди ювілею творчої діяльності нашої землячки 12 лютого у МЦКІМ “Жовтневий”. І от зараз його змогуть побачити і телеглядачі. Разом з Оксаною Пекун на сцені виступатимуть Анатолій Гнатюк, квартет “Гетьман”, театр пісні “Джерела”, саксофоніст Ігор Рудий, щоу-балет “Atlantic” Тетяни Мазуркіної та інші.

Одна з пісень концерту звучатиме сьогодні по-особливому, бо присвячена вона МАМІ. Написали її композитор Олег Макаревич та поетеса Олена Лайко, а на сцені «Жовтневого» разом зі Оксаною Пекун її виконали юні артисти із вокальної студії “СПІВАЙКО”.

«Мами. Їх мільйони, і кожна несе у своєму серці материнську любов. Серця їхні говорять на єдиній мові світу, і кожний скаже: «Найкраща- моя мама», адже немає меж її ніжності, хто б не була вона, де б не жила, не росла, яка б кров не змушувала битися її серце.

Дякую моїм найменшим колегам вокальної студії “СПІВАЙКО” за чудове виконання пісні “Мамо”, а ще за неймовірний артистизм та щирість емоцій», – написала співачка на своїй сторінці у Фейсбук, даруючи свою пісню усім з нагоди Дня Матері.

Від admin