Дорогі книгомани, хочемо нагадати вам про умови конкурсу на найкрутішу домашню книгозбірню, дедлайн якого спливає 20 травня. До конкурсу вже приєдналось більше тридцяти учасників, роботи яких можна переглянути на Youtube каналі https://www.youtube.com/channel/UCCpV5aEIGG9xHGLqWi_BgVg
Поспішайте, – ваша бібліотека варта того, щоби її побачила вся Україна!

Тернопільська обласна бібліотека для дітей спільно з Почесним консульством Угорщини у м. Тернопіль та Тернопільській області оголошує Творчий онлайн конкурс «Моя домашня бібліотека», до участі в якому запрошуються діти віком від 5 до 18 років. Надсилайте свої роботи до 20 травня та вигравайте круті призи!
Мета конкурсу – промоція читання, розвиток книжкової культури, збереження  традицій сімейного читання як однієї з безумовних цінностей родини, що передається з покоління в покоління, привернення уваги батьків до книги, домашньої (сімейної) бібліотеки як важливого фактору виховання дитини.
Конкурс проводиться за трьома віковими категоріями:
  • 5–9 років;
  • 10–14 років;
  • 15–18 років.
У номінаціях:
  • Відеоролик;
  • Фотосвітлина.
Свої роботи надсилайте з короткими відомостями про автора (прізвище, ім’я, вік, домашня адреса, телефон, школа, клас) на електронну адресу Тернопільської обласної бібліотеки для дітей chbibl@ukr.net в електронному вигляді, не пізніше 20 травня 2020 року, з поміткою «На конкурс».
Підведення підсумків та оголошення переможців конкурсу відбудеться 1 червня.
Детальніше про умови участі в конкурсі та вимоги до робіт читайте на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей у розділі «Конкурси» за посиланням http://odb.te.ua/4234.
Тетяна Хованець, завідувачка науково-методичного відділу
Тернопільської обласної бібліотеки для дітей.

Від admin